Авто для наших захисників на передові позиції Донеччини

Чергова підтримка військових від Олевської громади. В один з підрозділів 30 окремої механізованої бригади, де знаходиться багато наших місцевих захисників, передали автомобіль. Хлопці звернулися до міської ради з проханням допомогти придбати транспорт для них на передові позиції Донеччини.

Кошти ми знову зібрали всією громадою. Внески є від невеликих сум до декількох десятків тисяч зібраних коштів, але тільки спільно ми можемо реально допомагати нашим військовим. Висловлюємо щиру вдячність за ваші донати:

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів на автомобіль!

Пошуком та купівлею автомобіля зайнявся особисто міський голова Сергій Лисицький разом з майстром своєї справи Сергієм Ничипорчуком.

Наші місцеві волонтери допомогли завантажити автомобіль. Кікімору, сідачки та інші необхідні речі підготували Лариса Фурманець зі своєю командою волонтерок. Захисні сітки та окопні свічки передав колектив волонтерок «Справжні олевчаночки». Продукти харчування передав Олександр Мальцев. Щиро дякуємо всім, хто виготовляє свічки, сітки, елементи захисту та готує продукти харчування для ЗСУ! Наші захисники відбувають вашу підтримку!

Безпосередньо на передові позиції фронту автомобіль доставив секретар міської ради Сергій Мельник та водій міської ради Петро Горпиніч.

Цей автомобіль – ще одне підтвердження, що об’єднуючись ми можемо зробити більше. Поки українці згуртовані – нас не перемогти! Слава Україні! Слава Силам оборони України!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту