З Днем міста!

Шановні олевчани!
Сьогодні ми вже втретє відзначаємо День нашого міста в умовах важких випробувань, які випали на долю нашої країни.
Попри всі труднощі, ми продовжуємо жити, працювати, будувати плани на майбутнє. Завдяки зусиллям кожного з вас, наше місто залишається світлим і квітучим, символом рідного дому. Приємно відмічати, як ви щоденно підтримуєте один одного, допомагаєте тим, хто цього потребує і робите все можливе для того, щоб наша країна жила і розвивалась.
Кожен свій день хочеться починати з безмежної вдячності нашим військовим і сьогоднішнє свято – не виключення. Ви – сила і впевненість, надія і віра в перемогу, захоплення і гордість кожного з нас. Ви – справжні Герої сучасності.
Також дякую кожному, хто продовжує підтримувати Сили оборони України, організовуючи різноманітні благодійні заходи, хто займається волонтерством та всебічною підтримкою захисників і захисниць. Наша сила – у нашій єдності та непохитній впевненості у перемозі України.
Нехай цей день стане символом нашої незламності та віри у світле майбутнє. Нехай він додасть нам сил і натхнення для подальших звершень. Впевнений, що разом ми подолаємо всі труднощі і відбудуємо нашу країну ще кращою.
З Днем міста, олевчани! Разом ми переможемо!
З повагою і найкращими побажаннями,
міський голова                                   Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту