На комісії міської ради обговорили питання стадіону «Колос»

9 червня відбулись засідання п’яти постійних комісій міської ради. Останньою засідала постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.
Окрім членів комісії на засіданні були присутні заступник директора ДЮСШ Рабош В.О. та голова федерації футболу Олевського району Гаврилюк В.Г. Все засідання вони з’ясовували стосунки щодо стадіону «Колос» – хто і що там робить і хто за що відповідає.
Гаврилюк В.Г. задав питання «Для стадіону придбали газонокосилки, навіщо вони, якщо ними нічого не роблять?». «..Я брав косу і сам все обкошував … На рахунок газонокосилки, то на ній написано «газонокосилка» – не бульбокопалка, не фреза. Це Самсунг оригінал. ..Жодного разу не було такого, щоб стадіон не був готовий до змагань..», – прокоментував Рабош В.О.
Після «обміну думками» заключне слово сказав голова комісії Шапорда В.І., мовляв винні всі, треба окремо підходити до питання стадіону. Незрозумілим для заступника міського голови Осипчука Я.М. та членів комісії стало ігнорування комісій директором ДЮСШ Шапордою В.М., який жодного разу не прийшов на засідання. Вирішили, що найближчим часом буде заслухано звіт від керівників спортивних організацій міста.
На комісії було розглянуто наступні Програми:
1. Програму щодо забезпечення та захисту прав дітей по Олевській міській раді на 2017-2018 роки.
2. «Розвиток творчої обдарованості учнівської, студентської молоді на 2017-2021 рр.
3. «Оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки
4. «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді на 2017-2021 рр».
5. «Розвиток фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки».
Попередньо обговорили та затвердили представників від Олевської ОТГ до Госпітальної ради Коростенського госпітального округу. До неї увійшли Осипчук Я.М. – заступника міського голови, Горпиніч К.О. – начальник фінансового відділу міської ради та Біленець Н.І. – начальник управління земельних відносин. Їх головним завданням, будучи членами цієї ради, відстоювати фінансування медицини Олевської ОТГ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту