В Олевську відбулися земельні торги

Міська рада продала земельну ділянку за 820 тис.грн. Вперше за 12 років в міській раді відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу земельної ділянки у власність. Їх провела Житомирська товарна агропромислова біржа 12 червня.

Міська рада продала одну земельну ділянку несільськогосподарського призначення, що розташована по вул. Свято-Миколаївській, 183 (навпроти кафе-бару Магнат), площею 0,8767 га за 822 866, 10 грн (без ПДВ). Стартова ціна становила 783 682 гривень. Варто зазначити, що 90% від суми надійде до місцевого бюджету, а 10 % – до обласного.

Участь в аукціоні взяли два українські інвестори Якимчук Дмитро та Яницький Олексій. Лот виграв співвласник фірми «Рівнекомфортбуд» Яницький Олексій. «Плануємо будувати житло, але ще не визначилися чи буде це багатоповерховий будинок, таунхауси чи старт-квартири. Можливо перший поверх віддамо під комерцію», – зазначив він.

Сьогодні ж було підписано договір та оформлено всі документи.

«Рівнекомфортбуд» існує вже 12 років, за які встигла побудувати 140 тисяч квадратних метрів житла. Здійснює свою діяльність здебільшого на територіях Рівненської, Чернівецької та Хмельницької областей.

Земельні торги дозволили провести прозору процедуру продажу землі, створивши рівні умови для її учасників.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту