Міський голова провів нараду з питань надходження в бюджет

 

13 липня під головуванням міського голови Олега Омельчука відбулася робоча нарада з питання надходжень та сплати податків до міського бюджету. В нараді взяли участь заступник міського голови Яків Осипчук, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин, начальник фінансового управління міської ради Катерина Горпиніч, начальник управління земельних відносин Наталія Біленець, начальник управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук, начальник бухгалтерського обліку та звітності Віра Дорош, радник міського голови Андрій Іванов та у минулому головний державний інспектор Олевського відділення Коростенської ОДПІ Микола Горпиніч.

Міський голова повідомив, що планові надходження до міського бюджету по податкам та зборам є низькими, всього на 41%. Причиною такої ситуації є «тіньовий» бізнес і ведення підприємницької діяльності за межами населених пунктів.

Управлінню економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності доручено  зробити аналіз сплати податків по селам та місту.

За результатами наради було прийнято рішення про створення робочої групу з питань збільшення надходжень до міського бюджету, яка проводитиме роботу з підприємцями щодо сплати податків, офіційного працевлаштування працівників, а заодно перевірятиме дотримання Правил благоустрою.

        

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту