Навчання в США для українських школярів

Програма FLEX надає можливість українським старшокласникам навчатися в американській школі і жити в американській сім’ї протягом одного навчального року.

         До участі у програмі FLEX запрошуються учні 8, 9 та 10 класів, які нородилися в період від 1 січня 2001 до 15 липня 2003 року та володіють англійською мовою. Також запрошуються діти з обмеженими фізичними можливостями, які є учнями 8-11 класів та народилися в період від 15 лютого 2000 до 15 липня 2003 року. Конкурс для дітей з обмеженими фізичними можливостями проходить окремо від загальної групи.

Міністерство освіти і науки України листом від 03.08.17 №7-16-646-17 поінформувало, що організація Американські Ради з Міжнародної освіти: ACTR/ACCELS (Аmerican Councils), яка фінансується Департаментом США, за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, протягом осіннього періоду 2017 року проводитиме набір школярів за програмою «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) на 2018-2019 навчальний рік.

         Детальну інформацію стосовно програми та графіка проведення відбіркових турів буде розміщено на веб-сайті Американських Рад за посиланням:www.americancouncils.org.ua

         Просимо сприяти поширенню інформації про програму FLEX та проведенню набору школярів на цю програму.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту