Оздоровлення учасників АТО у 2017 році

У 2017 році змінено систему  закупівлі послуг санаторно-курортного лікування для учасників антитерористичної операції  (путівки учасникам АТО  закуповуються шляхом безготівкового перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надання послуг на підставі тристоронньої угоди (особа – управління праці та соціального захисту населення – санаторно-курортний заклад).

         На даний час на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення перебуває 97 учасників антитерористичної операції, які потребують санаторно-курортного оздоровлення, (вартість санаторно-курортного лікування учасника бойових дій в АТО  становить – 6300,00 грн.,  учасника бойових дій в АТО, якому встановлено інвалідність – 5250,00 грн.).

         У вересні 2017 року збільшено кошторисні призначення на 2017 рік на  оплату послуг  санаторно-курортного лікування учасникам антитерористичної операції   Олевського району   передбачено до 181,4 тис.грн. ( це  для оздоровлення – 28 УБД, та 1- інваліда).

         Станом на 06.09.2017 року управлінням праці вже заключено 8 договорів з учасниками АТО та санаторно-куротними закладами на оплату послуг із санаторно-курортного  лікування та перераховано 24,2 тис.грн. за надані послуги.  Отримано погодження  від санаторно-курортних закладів на оздоровлення ще 21 учасника антитерористичної операції у вересні- лиспотаді  місяці 2017 року.

За детальною інформацією звертатись за тел..2-17-70, або за адресою м.Олевськ вул.Привокзальна,5

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту