Новоутворену федерацію футболу Олевської ОТГ очолив депутат Віктор Шапорда

 

 

Реформування відбувається у всіх сферах об’єднаної громади, не обійшло воно і спортивну галузь. 13 вересня відбулася установча конференція федерації футболу Олевської об’єднаної територіальної громади. Участь в роботі конференції взяли голова Олевської ОТГ Олег Омельчук, голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради Руслан Павлюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Валерій Левченко, керівництво ДЮСШ, представники футбольних команд відкритої Першості Олевської ОТГ, приватні підприємці та меценати.

«Ми ініціювали утворення нової і єдиної федерації футболу, яка представлятиме місцеву федерацію на рівні Житомирщини… », – зазначив голова Житомирської федерації футболу. Мовляв, сталася неоднозначна ситуація з головою федерації футболу Олевського району Володимиром Гаврилюком, з яким так і не вдалося знайти спільної мови. «У квітні через голову федерації футболу Олевського району передав м’ячі, але вони так і не доїхали, прикрий випадок», – продовжує Руслан Павлюк.

Головою федерації  футболу Олевської ОТГ обрано приватного підприємця, депутата міської ради, голову постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Віктора Шапорду «Мені це болить більше всього. Футбол мене загартував в житті. На першому занятті тренер сказав, що в мене «ноги як водорості», але я не перестав займатись і завжди сприймаю конструктивну критику… Якщо наполегливо чимось займатись – все обов’язково вийде». Додав, що сподівається на підтримку керівництва, щоб зробити реконструкцію стадіону в місті: «Якщо ми зробимо стадіон нам не буде соромно жити в цьому місті».

Міський голова підтримав рішення про створення федерації футболу Олевської ОТГ та дав доручення провести інвентаризацію футбольних полів в центральних селах, щоб зробити їх поточний ремонт. «У нас є виробничі приміщення майстерень на вулиці 40 років Перемоги, які колись будувались для ПТУ. .. Ми хочемо там створити Центр розвитку спорту», – поділився планами Олег Васильович.

За вагомий особистий внесок в розвиток фізкультурно-спортивного руху на Олевщині Руслан Віталійович від іменні ЖОФФР нагородив м’ячем учасника АТО, воротаря футбольної команди «Каменяр» (с. Жубровичі) Юрія Бобровника. Також він подарував набір футбольних м’ячів для Олевської ДЮСШ. Учасники Конференції затвердили Статут ГО ФФ Олевської ОТГ та обрали керівний склад організації (заступниками обрано директора ДЮСШ Валерія Шапорду та його заступника Володимира Рабоша).  В склад виконкому, за особистою згодою, обрано міського голову Олега Омельчука та ще 8 осіб. Голова обласної федерації зазначив, що ФФ Олевської ОТГ отримає підтримку від обласної федерації технікою та оргтехнікою. Участь у турнірах продовжуватимуть брати футбольні команди із Білокорович та Радовля, попри те, що вони не входять у склад ОТГ.

Футбол об’єднує велику кількість дітей та молоді, яких треба підтримувати. Будемо сподіватись, що ця «гра мільйонів» ще більше об’єднає громаду.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту