В Олевську відзначили День рятівника

17 вересня відзначається День рятівника України. З нагоди свята в приміщені 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбувся урочистий захід.

Секретар ОТГ Віталій Олексійович Шейко від Олевської міської ради вручив грамоти та грошові винагороди чотирьом працівникам Олевського районного сектору Управління ДСНС: водію, старшині служби цивільного захисту Басюку Олександру Григоровичу; пожежному-рятувальнику, сержанту служби цивільного захисту Козачку Миколі Володимировичу; водію, рядовому служби цивільного захисту Ничипорчуку Юрію Олександровичу та водію автотранспортних засобів Козловцю Володимиру Михайловичу. Працівники були відзначені за сумлінну працю, високий професіоналізм, мужність та вагомі досягнення у виконанні службових обов’язків.

Заступник голови районної ради Олександр Станіславович Ковальчук вручив грамоти командиру відділення, старшому прапорщику служби цивільного захисту Пилипчуку Валентину Адамовичу та пожежному, рядовому служби цивільного захисту Житомирцю Максиму Анатолійовичу.

За святі також був присутній народний депутат України Володимир Юрійович Арешонков. Він вирішив не виділяти нікого з олевських рятувальників та вручив всім 68 працівникам грошову винагороду у сумі по 400 грн.   

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту