Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Кубок міста Олевська»

15 вересня відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед дитячих клубних команд «Кубок міста Олевська». На ньому були присутні заступники голови Олевської ОТГ Осипчук Яків Миколайович та Ніколайчук Олександр Володимирович.

В турнірі брали участь 9 команд з різних населених пунктів Житомирської та Рівненської областей, а саме: м. Новоград-Волинський, м. Бердичів, смт. Рокитне, м. Коростень та м. Олевськ. Фінансувався турнір Олевською міською радою та президентом громадської організації «Олевський дитячо-юнацький спортивний клуб з вільної боротьби «СПОРТ ЗАРАДИ МИРУ»» О.М. Бабиченко.

В молодшій віковій категорії команда з м. Коростень посіла І місце, отримавши чемпіонський кубок. ІІ місце виборола команда з м. Бердичів. Олевчани посіли почесне ІІІ місце.

В старшій віковій категорії олевська команда виборола І місце. Тренер чемпіонів – Ямчинський Юрій Анатолійович. Команда з м. Новоград-Волинський посіли ІІ місце, бронзові чемпіони – команда з м. Бердичів.

Нагороджували призерів турніру майстер спорту, тренер-викладач вищої категорії Володимир Федорович Попков та президент громадської організації «Олевський дитячо-юнацький спортивний клуб з вільної боротьби «СПОРТ ЗАРАДИ МИРУ»» Олександр Миколайович Бабиченко.

В серпні цього року депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук виділив 15 000 грн. для Олевської ДЮСШ на придбання ноутбука та звукопідсилючої апаратури. Раніше, в червні 2017 року, депутат Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко також виділяв кошти в сумі 16 000 грн. на придбання техніки для ДЮСШ. Це дозволило проводити Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Кубок міста Олевська» на високому рівні, використовуючи сучасну апаратуру.  

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту