Навчання з питань цивільного захисту

3 жовтня в приміщенні Олевської міської ради пройшло навчання осіб керівного складу, фахівців органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, з метою набуття та систематичного оновлення спеціальних знань, умінь і навичок з питань цивільного захисту.

Навчання проводила завідувач обласних та м.Житомира курсів удосконалення керівних кадрів 3 категорії  Лабузна Лія Важаївна. Крім того були присутні: викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області Куделькіна Тетяна Іванівна та фахівець з інформаційних технологій Полубінський Андрій Юрійович.

Працівники міської ради та старости Олевської ОТГ з зацікавленістю вислухали лекцію на тему правильного поводження під час надзвичайних ситуацій та пройшли невеликий тест, щоб перевірити свої знання, на тему цивільного захисту населення.

Метою навчання є підвищення злагодженості, оперативності та взаємодії при виконанні завдань з організації управління в надзвичайних ситуаціях та захисту населення і територій від їх наслідків, вивчення проблемних питань, що знижують рівень готовності та визначення шляхів їх вирішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту