Новоозерянка відсвяткувала День села

30 вересня с. Новоозерянка відсвяткувала День села. Організатори свята старанно попрацювали і підготували справжнє українське гуляння. В.о. старости Ірина Петрівна Дударь з шаною згадала місцевих мешканців, зокрема, військовослужбовців: Макарчука Артура Анатолійовича, Войтюка Дмитра Миколайовича, Мельника Леоніда Олександровича, Марчука Олександра Леонідовича, Лагоду Віктора Григоровича, Вейка Сергія Анатолійовича, Голуба Володимира Анатолійовича, Мельника Федора Олександровича та Макарчука Ігоря Володимировича.

Не забули також про найстаршого жителя громади – Симончука Григорія Петровича, який святкує своє День народження з 1926 р. Наразі йому 91 рік! Прожили в парі 60 років, виховали дітей, внуків та правнуків сімейне подружжя Хромець Ольги Василівни та Івана Івановича.

Наразі це не всі рекорди, які були згадані під час святкування Дня села. Наймолодшим жителем Новоозерянської сільської ради є Мамчій Богдан Максимович, якому, на час святкування, виповнився рівно місяць. Всього в цьому році кількість жителів села збільшилась на 6 немовлят. Рекордсменом по кількості дітей в сім’ї стала родина Цикози Олександра Миколайовича та Ірини Михайлівни. Начальник відділу культури Ірина Василівна Кльоц від Олевської міської ради подарувала набір посуду для Новоозерянської громади.

Окрім вітання та нагородження місцевих жителів, в програмі свята були чудові музичні і танцювальні номери, у виконанні місцевих співаків та дитячих колективів.

Наприкінці заходу була висловлена подяка спонсорам: Олевській міській раді, Шевчуку Юрію Івановичу, Троцу Віктору Миколайовичу, Помінчуку Петру Петровичу, Шишуку Віктору Григоровичу, Кочин Віті Іванівні, Пархомцю Миколі Івановичу, Костинському Леоніду Григоровичу, Гурській Таїсії Іванівні, Синовцю Віктору Лукашовичу, Шкодич Любові Іванівні, Василевському Роману Григоровичу та Дорошенко Наталії Іванівні.

14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці свій День села відсвяткує Покровське.

Фото: Христина Лозко

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту