Увага! Завершується прийом документів від «чорнобильців» для оздоровлення у 2018 році!

Відповідно до п. 8 постанови Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 № 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи» облік громадян, віднесених до категорії 1, та дітей з інвалідністю, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою і які мають право на забезпечення путівками шляхом надання грошової допомоги, проводять управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання.

Інформація про кількість громадян, узятих на облік для забезпечення путівками шляхом надання грошової допомоги та виплати грошової компенсації у наступному році, формується органами соціального захисту  населення до 15 жовтня поточного року.

Отже, пропонуємо громадянам вищезазначених категорій звернутися до управлінь праці та соціального захисту населення з відповідним пакетом документів до 15 жовтня поточного року для забезпечення путівкою на санаторно-курортне лікування у 2018 році!

У разі неподання заяви до 15 жовтня 2017 року права на оздоровлення (або отримання компенсації )  у 2018 році   у цих громадян не буде.

 

У разі виникнення запитань щодо оздоровлення «чорнобильців» телефонуйте за номером 2-29-98:.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту