Відбулося засідання бюджетної комісії

11 жовтня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку міської ради, на яке з’явилися всі члени комісії, окрім депутата від БПП Валерія Повара. Також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступники та начальники відділів.

На комісії було розглянуто питання про створення  комунального підприємства міської ради «Олевськкомунсервіс» та комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

За словами міського голови нове комунальне підприємство буде вузькоспеціалізованим та займатиметься очисними спорудами. Воно створюється для того, щоб з початку реконструкції очисних спеціалісти  вивчали роботу та нове обладнання, яке встановлять. Вони ж в подальшому будуть його обслуговуватимуть та експлуатуватимуть.  

З метою супроводу дітей-інвалідів, забезпечення їх права на освіту виникла необхідність створення комунальної установи, яка надаватиме ці послуги.

Також розглянули питання про затвердження вартості харчування одного дітодня в центрах розвитку дитини та дошкільних навчальних закладах Олевської міської ради, про створення ясла-садка на базі Кишинського ДНЗ, про схвалення та затвердження договорів про співробітництво територіальних громад у формі спільного  фінансування (утримання) установ та організацій  комунальної форми власності, інфраструктурних об’єктів, надання матеріальної допомоги та нові зміни до бюджету, відновлення роботи Дружбівського НВК.

Ці питання будуть розглянуті завтра на засіданні сесії о 11.00 год. Про прийняті рішення читайте згодом.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту