ЦНАП міської ради до ваших ПОСЛУГ!

Після утворення Олевської об’єднаної територіальної громади утворено нові відділи та управління міської ради, яких раніше не було. Так, одним із останнім стало створення єдиного Центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАПу). Для цього «об’єднали» два ЦНАПи – міської ради та райдержадміністрації в один. Відтепер єдиний в місті ЦНАП знаходиться у приміщенні міської ради на 1 поверсі.
Міський голова запропонував гнучкий графік роботи. ЦНАП працює з 8:30 до 18:15 год. без перерви на обід. У четвер спеціалісти обслуговують громадян до 20:00 год. Отож, жителі можуть отримати довідку, консультацію чи іншу послугу у зручний для себе час.
Адміністратори та державні реєстратори, які працюють в ЦНАПі, надають 93 послуги. Перелік послуг затверджений рішенням №250 від 12 вересня 2017 року сесії міської ради.
Серед найбільш популярних послуг: прийом заяв і скарг від громадян, видача довідок, реєстрація бізнесу, нерухомого майна, місця проживання, оформлення документів із будівництва та землеустрою, реєстрація громадських об’єднань. Також ЦНАП надає послугу з вклеювання фото у паспорт (у формі книжечки) та робить запит на приїзд в місто мобільного МРЕО.
Всіх заявників, що звертаються до міської ради, повідомляють про результати послуги по телефону. До речі, телефони ЦНАПу – (04135) 2-17-00 або 2-15-13,

e-mail: cnapolevsk@ukr.net

Сподіваємось, що міська рада наблизилась до мети «зробити послуги ближчими до людей». 

ПЕРЕЇХАЛИ
Зі створенням нових відділів та управлінь міської ради приміщення міської ради стало для всіх замалим, отож до приміщення по вул. Свято-Миколаївська,2, яке теж передали на баланс міської ради, переїхали управління земельних відносин, відділ кадрової роботи та фінансів, загальний відділ, управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства. Незабаром переїзд здійснить управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності. Натомість, секретар, заступники, бухгалтерія буде знаходитись на звичному місці, по Володимирській, 2.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту