Завершено реконструкцію ДНЗ «Малятко». ФОТО до і після

ДО (2015 рік)

ПІСЛЯ (2017 рік)

ДО

ПІСЛЯ

ДО

ПІСЛЯ

 

ДО

ПІСЛЯ

ДО

ПІСЛЯ

 

Олевський дитячий садочок «Малятко» вже не схожий на себе колишнього. Завдяки проекту «Реконструкція (ефективна термосанація) будівлі ДНЗ №2 «Малятко», який міська рада втілювала у 2016-2017 роках, його не впізнати. Нещодавно працівники закінчили роботи із утеплення стін та оздоблення фасаду. Ідея зовнішнього оформлення садочка належить головному архітектору громади Володимиру Броніславовичу Пятницькому, при цьому побажання колективу теж були враховані. Дошкільні заклади громади, які наразі реконструюють, теж будуть індивідуально оформлені. Завдяки проекту вдалося забезпечити постійний тепловий режим у дитсадку, зменшити витрати міського бюджету на енергоносії та  неефективні ремонти.

«Перевтілення» дошкільного закладу розпочалося у 2016 році. До міської ради звернулася завідуюча з проханням замінити аварійний дах, що протікав. Це і не дивно, бо серйозних ремонтів в ДНЗ не проводили більше 50 років, а його відвідує 75 дошкільнят. Міський голова Олег Омельчук дав доручення виготовити проект і приступити до виконання робіт. Того ж року було добудовано спальне приміщення для дітей старшої групи, санвузол для ясельної, повністю перекрито дах, замінено вікна та двері. За рахунок державної субвенції, яку виділили ОТГ у 2017 році, проект було завершено.

І не легко було усім, хто був задіяний у ремонті: ні виконавцям робіт, яким доводилося проводити роботи і у вихідні дні, і у дні спеки та холоду; ні замовникам робіт, яким доводилося тримати на контролі всі етапи проведення ремонту; ні працівникам дитсадку, яким довелося відійти від звичайного режиму роботи. Але це все позаду. Відтепер дивлячись на дитячий садочок та щасливих дітей розумієш, що  він вартий тих зусиль.

Пропонуємо подивитися на фото садочка зроблені у 2015, 2016  та 2017 роках і самим переконатися в тому, як він змінився. Дивіться на вражаюче перетворення “Малятка”.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту