В Олевську встановили майданчик для занять Workout

Днями в Олевську встановили спортивний майданчик з тренажерами для занять на відкритому повітрі. Спортмайданчик чудово підходить для занять сучасним видом спорту Воркаут.

Довідково. Street workout — (укр. вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турнікубрусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Довгий час шукали місце, де його краще встановити. Вирішили за Будинком культури, бо саме тут, згідно проекту, планують облаштувати зону відпочинку.

В цьому році команда олевського workout стала лауреатом Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі мистецтв «Тобі Україно». Лідер команди Михайло Мартинчук – срібний призер області Street Workout в підтягуванні на одній руці (2016 рік). Більше двох років вони виступають на всіх міських святах зі своєю програмою силових та акробатичних трюків. Тренувалися, де доведеться, бо спеціалізованого місця не мали. В міській раді пообіцяли, що придбають для них спеціалізоване обладнання і свою обіцянку виконали. Відтепер хлопці, дівчата та всі бажаючі можуть безкоштовно займатися спортом на турніках, брусах, рукоході і, що не менш важливо, робити це безпечно.

На замовлення міської ради, обладнання виготовила група компаній «Inter Atletika», яка займається виготовленням професійного спортивного обладнання.  Обладнання сертифіковане згідно європейських норм безпеки, має діючий висновок санітарно-епідеміологічної експертизи. Крім того, компанія забезпечує гарантійне, післягарантійне та сервісне обслуговування. Ще один елемент є пересувним, він може слугувати допоміжним атрибутом під час виступів. Коштує спортивний майданчик 70 тис. грн., з яких 40 тисяч гривень виділив обласний депутат Олександр Ніколайчук. Монтаж здійснювали ліцензовані спеціалісти компанії, разом із доставкою це коштувало майже 22 тис. грн.

Бажання молоді займатися спортом потрібно підтримувати. Створювати альтернативу посиденькам за комп’ютером та у місцях з випивкою.

Олевський колектив воркаут нагороджує Влад Яма

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту