Працівники міської бібліотеки провели семінар

3 листопада в центральній міській бібліотеці відбувся семінар для бібліотечних працівників «Робота публічних  бібліотек ОТГ», організований  працівниками центральної міської бібліотеки.

Центральна міська бібліотека сьогодні є методичним центром для всіх  публічних бібліотек ОТГ.  Перед відкриттям семінару для  колег було проведено екскурсію по всіх відділах бібліотеки. Відкрила семінар директор ЦБС Сібірьова Л.В., яка познайомила присутніх з планом роботи, розповіла про стан та розвиток  публічних бібліотек громади та рекомендаційну консультацію  з питань  ведення документації, обліку користувачів та відвідування бібліотеки.  Лідія Василівна провела консультацію на тему «Краєзнавство, як дієвий засіб патріотичного виховання молоді», адже саме  спільна робота шкільної і публічної бібліотеки  виховує у молоді почуття патріотизму. Також директор ЦБС розповіла про роботу публічних бібліотек по створенню музеїв історії села і звернулася до колег про взаємну співпрацю щодо даного питання.

Методист міської бібліотеки Тимощук І. В. на фоні мультимедійної презентації «Досвід роботи бібліотек громади» розповіла про роботу публічних бібліотек громади в цілому, а заступник директора по роботі з дітьми Федоренко О.М. надала консультацію « Робота  міської бібліотеки з дітьми та вчителями», шляхом презентації досвіду роботи. Цікавою була і презентація працівників відділу обслуговування ЦМБ Васильчук Л.А. та Рабош А.В. « Робота клубу цікавих зустрічей». Бібліотекар шкільної бібліотеки с. Жубровичі  відвідала обласний семінар для шкільних бібліотекарів і  проінформувала колег про зміни у списанні літератури та переведення фондів на систему УДК.  В ході семінару відбувся обмін досвідом роботи.

 

З заключним словом виступила  методист відділу освіти Дорошенко І.А., подякувала працівникам міської бібліотеки за співпрацю.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту