Міський голова відвідав сільські садочки та Олевську гімназію

8 листопада міський голова Олег Омельчук та його заступник Олександр Ніколайчук відвідали ряд об’єктів Олевської ОТГ, де відбуваються капітальні ремонти.

Відбувається заміна даху у дитячому садочку «Малятко», що в селі Зубковичі. За словами робітників, роботи планують закінчити впродовж  декількох днів. На це було витрачено майже 300 тис. грн. Кошти на ремонт надійшли місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за поданням депутата Житомирської обласної ради Сергія Крамаренка.

Поки проводяться ремонтні роботи, працівники закладу займаються благоустроєм території. Дитячий садочок села Зубковичі відрізняється своїм затишком та гарним подвір’ям. Проте, не буває і без проблем: завідувач ДНЗ повідомила про необхідність замінити кухонне приладдя та відремонтувати пральню.

Також міський голова відвідав дитячий садочок «Дзвіночок» в селі Кишин. Наразі завершуються роботи по утепленню стін закладу, незабаром розпочнеться фарбування. До благоустрою території долучилися батьки дітей, які ходитимуть до дитячого садочка. Крім того, завершується лаштування паркану навколо дошкільного навчального закладу. Кошти, у сумі 599 тис. грн. надійшли згідно розпорядження Кабінету Міністрів України також за сприянням обласного депутата Сергія Крамаренка, 3% від цієї суми фінансує міська рада.

Олег Омельчук та Олександр Ніколайчук також завітали до Олевської гімназії. Там вже завершили капітальний ремонт даху, зараз відбувається утеплення стін навчального закладу. Робітники вже встигли розфарбувати одну стіну, де завершилось утеплення. На ремонт гімназії з Державного фонду регіонального розвитку було виділено кошти у сумі 3,1 млн. грн. Для того, щоб міська рада змогла отримати ці кошти, депутатам треба було проголосувати за співфінансування об’єкту з міського бюджету у сумі 3,8 млн. грн.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту