Погана дорога – автобус не їздить

Жителі Замисловицького напрямку не мають можливості дістатися до Олевська. 13 листопада з цією проблемою вони звернулися до голови ОТГ Омельчука О.В.
Мешканці сіл Тепениця, Артинськ, Обище змушені самостійно добиратися до центру громади на роботу, в лікарню, по справах. За їх словами, перевізник рейсового автобуса не перший тиждень відмовляється їхати маршрутом «Олевськ-Замисловичі» через погану дорогу. Є проблеми і з перевезенням дітей шкільним автобусом. Техніка часто виходить з ладу, а інколи ламається посеред дороги, через це діти пропускають заняття в школі. Водій шкільного автобуса зазначає, що втомився відмовляти людям, які просяться до автобуса, бо порушити інструкцію він не має права.
Міський голова зазначив, що дороги між населеними пунктами – це районні дороги місцевого значення, які обслуговує «Олевський райавтодор» ДП «Житомирський облавтодор». Кошти на ремонт таких доріг не мають право виділяти з міського бюджету, бо це вважається нецільовим використанням коштів. Розуміє, що ситуацію потрібно вирішувати, тому попросив зачекати з тиждень. Міська рада звернеться до директора ДП «Білокоровицький лісгосп» з проханням прогрейдерувати дороги на даному сполученні.
Міський голова, ще до зустрічі з жителями, дав доручення написати звернення до голови Житомирської ОДА про стан доріг в громаді. Лист про збої  у перевезенні дітей до шкіл через стан доріг ще тиждень тому направив відділ освіти, молоді та спорту міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту