У Журжевичах ремонтуватимуть міст

Журжевичі – це одне із найвіддаленіших сіл Олевської ОТГ, яке знаходиться за 50 км від Олевська. Проживає в ньому близько 250 осіб, є школа I-II ступенів. В.о. староста села Марія Мойсеєнко звернулася до голови Олевської ОТГ Олега Омельчука з проханням відремонтувати міст.

Зранку 15 листопада голова Олевської ОТГ Олег Омельчук разом із головним інженером ПАТ «ШБУ-42» Юрієм Троханенком приїхали до населеного пункту, щоб оглянути міст та прийняти рішення щодо його ремонту.

Дійсно, єдина переправа в селі, яка веде до школи,  почала руйнуватися та деформуватися. Неозброєним оком видно ділянки, де бетонні конструкції почали просідати. Як не дивно, але причиною руйнування мосту стали не лише транспорт та технічна зношеність, а й боброві загати, через яких ця територія постійно підтоплюється. Одна з таких «хаток» стояла в трьохметрах від мосту. Місцеві жителі говорять, що тут їх багато.

Ремонтні роботи планують розпочати вже на тому тижні, після того як зроблять попередні розрахунки необхідних матеріалів та визначать об’єм робіт.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту