Бюджетна комісія підтримала не всі проекти рішень сесії

Традиційно перед черговою сесією міської ради депутати зібралися з метою розглянути профільні питання. Так, 13 листопада відбулось засідання бюджетної комісії. На ній були присутні: міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, секретар міської ради Віталій Шейко, депутати: Юрій Шевчук, Ганна Кручко, Володимир Халімончук, Віктор Хлань, Олег Ковальчук, а також юрист міської ради Олена Тимошенко, начальник фінансового відділу Катерина Горпинич та депутат обласної ради Олег Казюк.

Присутні обговорили внесення змін до міського бюджету. Головним пунктом даного питання було прийняття коштів, виділених обласною радою. Між депутатами загорілася дискусія на дану тему, адже кошти, що надійшли, цільові і змінити їх призначення не можливо. Деяких депутатів міської ради не покидає бажання впливати на розподіл коштів з обласного бюджету, запитуючи чому депутати обласної ради не радяться кому і скільки виділяти. Також було обговорено надання матеріальної допомоги тяжкохворим місцевим жителям і прийняття коштів на купівлю автомобіля для ПМСД. Попри суперечки, за всі ці питання бюджетна комісія проголосувала одноголосно «за». 

Також на комісії було обговорено звернення кількох підприємців про зменшення орендної плати на 3 місяці з умовою виконання ремонтних робіт орендованого приміщення за свій рахунок. Депутати не підтримали таке рішення. Тим не менше дане питання все-одно може бути винесене на чергову сесію.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту