В дитячому садочку «Струмочок» замінили дах та утеплюють стіни

Тривають роботи по реконструкції дитячого садочка №10 «Струмочок», що знаходиться біля Будинку культури в місті Олевськ. Наразі вже було утеплено та замінено дах ДНЗ.

Роботи виконує житомирська приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник», яка виграла відповідний тендер. Також участь у тендері брало приватне підприємство «Житомир-автотехдіагностика», проте їхня цінова пропозиція була вищою. Кошти на капітальний ремонт ДНЗ надійшли згідно субвенції з держаного бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади. Також 90 тис. грн. на реконструкцію будівлі надійшли з державного бюджету за поданням народного депутата України Володимира Арешонкова.

В рамках проекту «Реконструкція (енергоефективна термосанація) будівлі ДНЗ (ясла-садочок) №10 «Струмочок» за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 36» також утеплюють стіни дитячого садочка.

Крім того, за поданням депутата Житомирської обласної ради Олександра Ніколайчука в ДНЗ «Струмочок» встановили новий дитячий майданчик.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту