Володимир Арешонков спрямував 2,6 мільйони на розвиток Олевської ОТГ

Понад 2,6 мільйони субвенції було виділено з державного бюджету на соціально-економічний розвиток Олевської ОТГ за сприяння народного депутата Володимира Арешонкова.

За його поданням були виділені кошти на придбання автомобіля для ЦПМСД в сумі 450 тис.грн. Наразі оголошено тендер.

Виділено кошти на капітальний ремонт санвузлів у ЗОШ №2 (40 тис. грн.), ЗОШ №3 (30 тис.грн) та Кишинській ЗОШ (40 тис.грн).

Було виділено кошти на заміну вікон в школах та ДНЗ, зокрема на ЗОШ №3 м.Олевськ (70 тис.грн), Лопатицькій ЗОШ (40 тис.грн), Стовпинській ЗОШ (100 тис.грн), Кам’янській ЗОШ (40 тис.грн), Хочинській ЗОШ (40 тис.грн), Тепеницькій ЗОШ (40 тис.грн), Замисловицькій ЗОШ (90 тис.грн), Корощинській ЗОШ (80 тис.грн), ДНЗ с.Юрове (88 тис. грн.), ДНЗ с.Зольня (80 тис.грн) та Новоозерянському ДНЗ ( 37 тис. грн. на заміну вікон і дверей). Також було виділено 40 тис. грн. на заміну вікон у ЦХЕТУМі.

Були виділені кошти на утеплення ДНЗ «Струмочок» (Олевськ) в сумі 90 тис грн., 90 тис.грн на заміну покрівлі в ЦРД «Сонечко» (Олевськ) та на реконструкцію системи опалення Тепеницької ЗОШ (90 тис. грн).

На ефективну термосанацію (заміну покрівель) багатоквартирних житлових будинків народний депутат спрямував 600 тис.грн. ОСББ за адресами Промислова 72, Промислова, 78, Кн. Ольги 22 та Інтернаціональна 32а міста Олевськ було виділено по 150 тис грн. на кожну будівлю.  

Виділено кошти на виготовлення проектної документації для заміни покрівлі на Будинку культури с.Зубковичі в сумі 50 тис. грн.

Не залишились без уваги звернення директорів та батьків до народного депутата щодо придбання нових шкільних меблів для учнів 1-4 класів, на що виділено 375 тис. грн.

Варто зазначити, що за його сприяння на території гімназії збудували єдиний у місті спортивний майданчик зі штучним покриттям. Також народний депутат допоміг з проведенням ремонту у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Володимир Юрійович постійно бере участь у святах та заходах, надає підтримку у їх проведенні. Він організував подарунки дітям на Перше вересня та новорічні свята, ветеранам до Дня Перемоги, завдяки йому в Олевську виступали відомі зірки. Ефективно працює приймальня народного депутата.

Олевська міська рада та особисто міський голова Олег Омельчук дякує народному депутату Володимиру Арешонкову за співпрацю та підтримку Олевської ОТГ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту