Олександр Ніколайчук провів відкриті уроки в Олевській гімназії

27 листопада, в рамках програми «День відкритих дверей», до учнів Олевської гімназії завітав депутат Житомирської обласної ради, заступник голови Олевської міської ради Олександр Ніколайчук, який є випускником даного навчального закладу.

Олександр Ніколайчук відвідав урок свого класного керівника – Людмили Мидловець. Він розповів як навчався, який був його життєвий шлях та дав настанови школярам на майбутнє. Учні 8-а класу уважно слухали заступника міського голови та задавали йому серйозні питання. Після завершення уроку клас вручив гостю корисний подарунок – блокнот. Олександр Ніколайчук теж підготувався: класний керівник отримала квіти, а учні 8-а – картину та календар з олевськими пейзажами.  

Наступним заступник відвідав урок вчителя Ірини Гордійчук у 6-б класі. Допитливі школярі гарно підготувалися до зустрічі з депутатом – заздалегідь придумали цікаві питання. Олександр Ніколайчук щиро відповів на кожне поставлене запитання та наголосив дітям, що головне – вчитися та продовжувати розвиватися. Пізніше клас отримав календар та магніти з зображенням Олевська.

Відкриті уроки Олевської гімназії проходять в рамках святкування ювілею навчального закладу. Раніше, 24 листопада в гімназії був організований брейн-ринг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту