Володимир Арешонков та Олег Омельчук відвідали дитячі садочки і ОСББ Олевська

Із робочим візитом, 28 листопада в Олевську побував народний депутат України Володимир Арешонков.

Разом із міським головою Олегом Омельчуком він відвідав два дитячих садочки та багатоквартирний будинок, на ремонт та реконструкцію яких виділялися кошти з державного бюджету за його сприяння.

Першим відвідали багатоквартирний будинок по вул. Кн. Ольги, 22, де нещодавно замінили покрівлю. Жителі зустрічали народного депутата з квітами і дякували за виділені кошти на заміну даху. Дякували і міському голові, який також сприяв вирішенню цієї проблеми. Голова ОСББ розповіла про плани зробити термосанацію будівлі і просила цьому посприяти.

Нагадуємо, що за сприяння Володимир Арешонков  було виділено по 150 тисяч гривень на заміну покрівель у чотирьох ОСББ міста.

Відвідали ДНЗ «Струмочок», на його реконструкцію  за сприяння Володимира Арешонкова було виділено 90 тис грн. Тут замінили дах та продовжують утеплювати стіни. Міський голова зазначив, що роботи з оздоблення та фарбування фасадів призупинено через погодні умови, ймовірніше їх перенесуть на наступний рік. Завідуюча дошкільного закладу звернулась із проханням допомогти із ремонтом кухні.

У Центрі розвитку дитини «Сонечко» замінили  дах, на що народний депутат теж виділив 90 тис.грн. Як зазначив міський голова, заміна покрівлі – це перший етап, в планах провести термосанацію приміщення. Завідуюча розповіла, що думають над тим як відкрити групу для дітей, батьки яких відмовилися від щеплення та планують працювати у напрямку інклюзії (створити групу для дітей з інвалідністю). У розмові зазначила, що садочку не вистачає вуличного ігрового обладнання, тому просила придбати дитячий майданчик.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також «Володимир Арешонков спрямував 2,6 мільйони на розвиток Олевської ОТГ»

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту