Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Олевської міської ради «Про затвердження Порядку організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Олевську і оплати за її провадження»

            Розробник – виконком  міської ради

            Проект регуляторного акта передбачає необхідність визначення порядку організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Олевську і оплати за її провадження.

Проект рішення Олевської міської ради «Про затвердження Проекту організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Олевську і оплати за її провадження» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Олевської міської об’єднаної територіальної громади olevsk-gromada.gov.ua.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: м.Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4, а також на електронну адресу olevsk_miskrada@ukr.net в термін 30 днів з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту