Міський голова розповів гімназистам про своє навчання в школі

На зустріч до шестикласників Олевської гімназії 30 листопада завітав міський голова Олег Васильович Омельчук. У дні відзначення ювілеїв – 95 років Олевської середньої школи та 10 років гімназії до закладу запрошували його випускників. 6 А і Б класи запросили на зустріч міського голову, який 31 рік назад також був учнем цієї школи.

Не зважаючи на тісний робочий графік, міський голова знайшов час для зустрічі з дітьми. Класний керівник 6 Б класу Т.А. Бухштаб разом із учнями підготували для нього питання, щоб знайомство та розмова вийшли цікавими. Свою розповідь Олег Васильович розпочав з короткої біографії. Про школу та шкільні роки він згадував з посмішкою. Мовляв, навчався середньо, улюбленими предметами були історія та географія, не любив вчити математику, біологію та хімію, бо важко давалися. Одним із найулюбленіших вчителів назвав Мельника Миколу Олексійовича, який викладав географію. Згадав про заходи, в яких брав участь, про те, що у кожного класу була територія, яку вони доглядати, екскурсії в Брест та Київ, як збирали макулатуру, допомагали збирати урожай в колгоспі, як проводили час без комп’ютерів та телефонів. Зізнається, що через витівки доводилося бувати і в кабінеті директора, а на той час це було страшно. В дитинстві мріяв бути моряком, але батьки не дозволили, тому вступив у будівельний технікум. Однак про це не жалкує, бо професія йому подобається.

Вважає, щоб бути успішним потрібно бути працьовитим, правдивим та справедливим. На питання «Чого хотіли б навчитися?», відповів, що мистецтву публічних виступів. Як міському голові йому часто доводиться виступати на зібраннях, тому цей навик потрібно весь час вдосконалювати.

На питання «Щоб ви хотіли змінити в Олевську?» відповів «Ми сьогодні хочемо виховати нового українця, а його потрібно виховувати у гарних умовах. Щоб були гарні дороги, гарні будинки, щоб у всьому бачили позитив, а  не сміття на вулицях. І будемо над цим працювати разом».

Натомість, учні розповіли, що не стоять осторонь проблем міста, на одному із благодійних ярмарків клас збирав кошти на будівництво притулку для безпритульних тварин. Вони чекають на свій час.

На завершення міський голова звернувся до присутніх зі словами «Гімназії як установі побажав би, щоб за декілька років закінчились всі будівельні роботи, провели благоустрій території, придбали необхідну техніку та матеріально-технічні засоби. А вам побажати гарного навчання».

Слова вдячності міському голові висловив директор гімназії Євгеній Рябой «Ми, вчителі, пишаємося такими випускниками, адже саме за сприяння Олега Васильовича відбуваються оці ремонтні роботи, які ми сьогодні бачимо і на які чекали 25 років. Саме завдяки нашому випускнику, який посприяв, ця справа зрушилась з місця і ми сьогодні маємо покращення в гімназії…»

На завершення учні взяли автограф у міського голови.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту