В Олевську відбулися заходи для людей з інвалідністю

Щорічно 3 грудня Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Напередодні в Олевську відбулися концерти для людей з обмеженими можливостями. В Олевській музичній школі відбувся захід для дітей. Учні та викладачі підготували спектакль та музичні номери для маленьких глядачів. На заході також були присутні: начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук та керівник апарату РДА Леонід Котвицький. Від Олевської міської ради діти з обмеженими можливостями отримали іграшки, які були підібрані окремо для кожного, від районної ради та РДА діти отримали солодкі подарунки.

Організатори заходу – КУ «Олевський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» та Олевський відділ культури.

Пізніше в фойє Будинку культури відбувся концерт для людей з обмеженими можливостями. Для них виступили працівники МБК та музичної школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту