Голова ОТГ підняв питання про вивезення сміття в селах, реформування сільської медицини та відкриття дитсадка в Покровському

Відбулася перша у 2018 році розширена апаратна наради при міському голові, в якій взяли участь заступники, керівники установ, управлінь та відділів. Голова громади Омельчук О.В. озвучив основні завдання та дав відповідні доручення. Секретарю ради Шейко В.О. доручено вивчити на надати пропозиції по обласним програмам на 2018 рік, розробити графік проведення засідань сесій та постійних комісій на 2018 рік та програми розвитку вуличних комітетів і створення ОСББ в селах, селищах Олевської ОТГ.

Заступник міського голови Ніколайчук О.В. має скласти план поновлення нормативно-грошової оцінки земель Олевської ОТГ. Заступник Осипчук Я.М. отримав доручення подати план проведення реформування сільської медицини.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради Русин Ю.Г. повинен підготувати матеріали до проведення засідання виконкому 26 січня.

Начальнику відділу містобудування, архітектури та будівництва міської ради Верещаку В.К. доручено подати перелік об’єктів будівництва, що входитимуть до плану соціально-економічного розвитку громади. Начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Ніколачук В.П. повинен включити до плану соціально-економічного розвитку модернізацію котелень олевських центрів розвитку дітей №2 «Сонечко» та №3 «Золотий ключик». Відділ житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення отримав доручення розробити програму поводження з ТПВ, напрацювати рішення по дворовому вивезенню сміття в селах та селищах ОТГ. Головний архітектор громади Пятницький В.Б. отримав доручення подати пропозиції по благоустрою території та упорядкуванню існуючих будівель в селах та селищах ОТГ, передбачити у проектній документації облаштування тротуару біля паркану костелу.

Начальнику відділу державного архітектурно-будівельного контролю Охремчуку І.І. міський голова доручив переглянути договори на сплату пайової участі та надіслати відповідні листи тим, хто не здійснив даної сплати.

Начальник фінансового відділу Горпиніч К.О. повинна розробити заходи з оптимізації бюджету та проаналізувати фінансову сторону відкриття ДНЗ в с.Покровське. Начальнику управління економічного розвитку Ковальчуку О.Б. доручено вивчити можливість участі у грантових програмах. Керівнику ЦНАПу Павленко Л.О. доручено включити до переліку адміністративних послуг реєстрацію громадських формувань та ознайомитись з грантовими програмами модернізації та розвитку Центру надання адмінпослуг.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Левченко В.П. має підготувати документи на проведення тендеру по закупівлі твердого палива (дров). Начальнику відділу культури Кльоц І.В. доручено розглянути та надати пропозиції по програмах Міністерства культури та розробити план заходів на перше півріччя 2018 року.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту