Міський голова доручив облаштувати спуск до річки поблизу церкви

15 січня міський голова Олег Омельчук провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники, керівники управлінь, відділів та установ. Було надано ряд доручень, зокрема секретарю міської ради Віталію Шейку доручено провести зустрічі зі старостами та жителями громади по розвитку вуличних комітетів та створенню ОСББ в селах ОТГ.

Головному архітектору громади Володимиру Пятницькому доручено замовити проектно-кошторисну документацію по облаштуванню спуску до річки та зони відпочинку поблизу Свято-Миколаївської церкви.

Начальник відділу містобудування, архітектури та будівництва Володимир Верещако спільно з керівниками лісгоспів обговорить можливість розчищення обочин доріг між населеними пунктами від порослі та дерев з подальшим використанням їх на опалення дитячих садочків громади.

Начальнику управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктору Ніколайчуку доручено замовити проектно-кошторисну документацію по облаштуванню приміщення інклюзивного та медіа центрів, а також провести нараду зі старостами сіл, де вислухати та обговорити пропозиції до соціально-економічного плану громади, звернувши увагу на реконструкцію освітлення сільських вулиць. В свою чергу начальник управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук має винести на затвердження план соціально-економічного розвитку громади на чергову сесію.

Начальнику відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексію Торгонському міський голова доручив розробити напрацювання по дворовому вивезенню сміття в селах та подати пропозиції по модернізації котелень в ЦРД №2 та ЦРД №3 в місті Олевськ.

Також на нараді було обговорено медицину та освіту в селах, реформи, опалювальний сезон та інші питання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту