У приміщенні лабораторії та адміністрації лікарні замінили вікна і двері

У комунальній установі «Олевська центральна лікарня» замінили вікна та двері. В даній будівлі на першому поверсі знаходиться клініко-діагностична лабораторія, на другому – адміністративні приміщення.

Металопластикові вікна відповідають не тільки за візуальне оформлення будівлі, але і за енергозбереження. Це дозволяє істотно економити на опаленні приміщення за рахунок гарної теплоізоляції.

Фінансування здійснювалось згідно субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаної територіальної громади у сумі 433 126 гривень. Також 30 тис. гривень виділили з обласного бюджету за поданням депутата Олега Казюка.

Варто зазначити, що під час виконання проекту капітального ремонту, було  збережено оригінальну напівкруглу форму центрального вікна  над головним входом у приміщення.

Приміщення ДО ремонту

Приміщення ПІСЛЯ ремонту

Залишити коментар