Зухвалі крадіжки в Олевській громаді

На Олевщині активізувалися крадії. Так, під час святкування новорічних та різдвяних свят, до правоохоронців звернулося два жителя громади з повідомленням про крадіжку майна. Нагадаємо, за 2017 рік було зареєстровано 129 схожих правопорушень.

До поліції звернувся 53-річний житель с. Жубровичі із заявою про крадіжку його велосипеда. Правопорушення було вчинено пізно увечері з його подвір’я. Саме там чоловік залишив свій двоколісник.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до злодіяння причетний 31-річний місцевий житель. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання від штрафу до 3-річного позбавлення волі.

Раніше у селі Жубровичі пограбували Будинок культури і амбулаторію.

19 січня до поліції звернувся житель міста Олевськ, керівник місцевого заводу, із повідомленням про крадіжку обладнання з території виробництва. На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник потрапив всередину заводського приміщення уночі, пошкодивши вікно. Звідти було викрадено два ковадла.

У ході проведених заходів працівники поліції з’ясували, що до злодіяння може бути причетний 20-річний місцевий житель. Молодика розшукали, у скоєному він зізнався. Викрадене було вилучено. Відповідно до ст.185 (Крадіжка) КК України подібні дії караються позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

За інформацією ГУ НП Житомирщини

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту