Акція казначеїв увійшла до Книги рекордів України

22 січня 2018 року об 11.00, в День соборності України, на Хрещатику було розгорнуто найдовший прапор України, який створювався казначеями з усіх регіонів країни в рамках Всеукраїнської акції «Об’єднаймо Україну!». Про це повідомляють на офіційному сайті держустанови.

Для розгортання прапора, який довжиною сягнув понад 1 кілометр, було залучено більше 700 осіб, серед яких Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз та керівники кожного територіального органу Казначейства. Участь у заході взяла і начальник Управління державної казначейської служби в Олевському районі Інна Леонтіївна Федорчук.

За результатами експертизи, проведеної представниками Національного проекту «Книга рекордів України», досягнення казначейської акції – український рекорд у категорії «Масові заходи, розміри». Свідченням цього стало внесення акції до «Книги рекордів України» та вручення у ході заходу відповідного диплому.

Розпочалася акція до 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України на сході нашої держави – в Станиці Луганській, куди 23 серпня 2017 року Тетяна Слюз привезла жовто-блакитне полотно з написом «Державна казначейська служба України», до якого казначеї Луганщини, а згодом Донеччини приєднали свої частини прапорів.

З серпня 2017 року до січня 2018 року загальне полотнище передавалося казначеями України з області до області, з регіону до регіону доповнюючись прапорами територіальних одиниць, які казначеї пришивали власноруч.

Завершилась Всеукраїнська акція «Об’єднаймо Україну!», з’єднанням Головою Казначейства двох частини полотна зі Східної та Західної України між собою в єдиний прапор.

Метою Всеукраїнської казначейської акції «Об’єднаймо Україну!» та з’єднання прапорів із символікою, назвами всіх районів і міст України в єдиний прапор є засвідчення єдності України в її цінностях та прагненні до миру.

За інформацією сайту

Державної казначейської служби України

Також читайте “В Олевську презентували казначейську карту «Вишивана моя Україна»

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту