Мають бути чіткі терміни виконання поставлених завдань – міський голова

22 січня відбулась апаратна нарада при міському голові. Олег Васильович заслухав стан виконання попередніх протокольних доручень та висловив певні зауваження до роботи начальників управлінь і відділів. Наголосив, що у кожного завдання має бути чіткий термін виконання.

Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валерію Левченку доручено взяти участь в обласній програмі по закупівлі шкільного автобуса, зайнятися питанням організації роботи інклюзивного центру та розробити необхідні заходи реформування освіти згідно чинного законодавства.

Начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук має продовжити виготовлення проектно-кошторисної документації на інклюзивний та медіа центри, ознайомити старост та винести на чергову сесію ради проект соціально-економічного розвитку громади на 2018 рік, вивчити пріоритетні напрямки Міністерства регіонального розвитку, на які у 2018 році виділятимуться кошти.

Начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексій Торгонський отримав доручення зайнятися питанням знесення аварійних будівель в смт Новоозерянка.

Начальник управління економічного розвитку Олег Ковальчук має підготувати та надати перелік грантових програм, в яких міська рада може брати участь.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту