Ансамбль Збройних Сил України виступив в Олевську

8 лютого після звіту міського голови Олега Омельчука відбувся концерт  головного творчого колективу нашої країни – Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

Художній керівник та головний диригент ансамблю – наш земляк, Заслужений діяч мистецтв України полковник Дмитро Жанович Антонюк. Він сказав: «Мені дуже приємно, що я сьогодні на цій землі, де працював мій батько (ред. Антонюк Жан Дмитрович працював в Олевській лікарні). Я мав змогу швидко провідати його, вклонитись, подякувати. Я скажу одне – тяжко всій нашій землі, але якщо ми разом, поступово робимо кроки, щоб наша земля була кращою, більш квітучою, то це вже успіх… Цей колектив коштує дуже дорого і виступає по всьому світу, але сюди ми будемо їхати за любов’ю, за серцем, за душею, бо ми з цієї землі».

У концерті також брали участь хор і солісти Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил: Маргарита Мелешко, Сергій Юрченко, Юлія Олійник, Олексій Шпортько, Денис Сагіров, Ірина Сказіна, Іван Дідик, Олег Філіпенко. Акомпанував виконавцям живий оркестр. Загалом до Олевська приїхало більше півсотні артистів. Окремих солістів містяни впізнали, як учасників і фіналістів відомого вокального ТВ-шоу «Голос країни».

Ансамблем були виконані і українські народні пісні, і відомі шлягери, зокрема: «Ніхто, крім нас», «Розпрягайте, хлопці, коні», «Вічне кохання» та інші. Жителі громади із задоволенням слухали відомих артистів, підспівували, вигукували «браво!», аплодували стоячи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту