Голова Олевської ОТГ Олег Омельчук відзвітував перед громадою

8 лютого голова Олевської об’єднаної територіальної  громади прозвітував за рік роботи перед громадою.

Текст звіту та презентація  (натисніть, щоб переглянути). 

Перед початком звіту у фойє Будинку культури бібліотекарі організували виставку літератури про Олевщину та дитячих малюнків із зображенням рідного краю. Гостей запрошували не лише почитати, а й посмакувати млинцями напередодні свята Масляної.

На звіт очільника громади прийшла повна зала людей. Доповідь міського голови супроводжувала презентація. На слайдах було коротко вказано про головні роботи або закупівлі окремо по селах, місту, із зазначенням сум і джерел фінансування. Менш вартісні роботи або закупівлі не оприлюднювались.

Після доповіді міський голова вручив подяки міської ради за сприяння у розвитку та співпрацю у фінансовому забезпеченні Олевської об’єднаної територіальної громади народним депутатам: Володимиру Арешонкову, Вадиму Кривенку, Павлу Дзюблику, депутатам обласної ради Олександру Ніколайчуку, Сергію Крамаренку, Олегу Казюку та Андрію Озерчуку. Більшість нагород отримували місцеві представники партій.

Слово для виступу надали всім бажаючим. «На одному із конкурсів наш мікрорайон «Квадрат» переміг і Олег Васильович пообіцяв зробити нам благоустрій. Олег Васильович – це людина, яка дотримується свого слова. Нам зробили чудовий благоустрій нашого мікрорайону…Хочу ще звернутися до депутатів. Шановні депутати, будь ласка, ви знаєте, що коли Олег Васильович очолював один лише Олевськ – це все одно, що одна дитина в сімї, але сьогодні – це дуже багатодітна сімя. Діти, наші села, різні. Це настільки складно працювати. Хочу звернутися до депутатів – підтримуйте Олега Васильовича в його починаннях, бо сам він не справиться, і цього не потягне», – сказала мешканка мікрорайону «Квадрат», методист ЦХЕТУМу Євгенія Гур’єва.     

Після звіту відбувся концерт Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом Дмитра Жановича Антонюка.

Відео звіту буде оприлюднено згодом.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту