До річниці виведення військ з Афганістану відбувся турнір з вільної боротьби. Фото і відео

Дитячий турнір з вільної боротьби, який відбувся 11 лютого в селі Варварівка, був присвячений 29-й річниці виведення радянських військ з Афганістану.

На відкритті були присутні голова Спілки воїнів афганської війни Анатолій Тимощук разом із членами Спілки Петром Осипчуком та Миколою Федорчуком, заступник міського голови Олександр Ніколайчук, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк.

«Шановні учасники турніру … Будь-яка війна – це безглуздя. Людина народжується на втіху своїм батькам, близьким, а не для того, щоб її вбивали та вбивати собі подібних… Ми сподіваємось, що прийде час і ви зможете достойно представити нашу громаду, державу на міжнародному рівні…», – зазначив у своїй промові Анатолій Тимощук.

Велику кількість вболівальників на турнірі відмітив Олександр Ніколайчук та подякував присутнім за активність в заході «Я, в першу чергу, дякую організаторам, дякую Володимиру Федоровичу (ред. директору ДЮСШ боротьби) за те, що тримає боротьбу на високому рівні, всім вихованцям, тренерам, які вчать юних хлопців, батькам, які завжди підтримують, спонсорам».

Незмінним організатором заходу стала Олевська ДЮСШ. Участь у турнірі взяли 85 учасників, хлопців і дівчат, серед молодших вікових груп Олевської ДЮСШ боротьби. У поєдинках зустрічалися хлопці з дівчатами, вони були найбільш емоціональними.

Командну першість вибороли борці села Варварівка тренером яких є Микола Тимощук, син голови Спілки воїнів-афганців Анатолія Тимощука.

Фінансову допомогу на проведення турніру надали директор лісгоспу АПК Колодяжний В.В., приватні підприємці Харченко А.М., Верещаєв П.П., Осипчук В.О., Лупаїн Ф.П.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту