Волейбольний турнір за Кубок Олександра Існюка

До 29-ї річниці виведення військ з Афганістану було проведено турнір з волейболу за  Кубок Олександра Існюка (ред. випускник Олевської гімназії, загинув в Афганістані у віці 20 років). Відбувся турнір11 лютого в спортивних залах Олевської гімназії та ЗОШ №3. Відкривали змагання голова Спілки воїнів афганської війни Анатолій Тимощук разом із її учасниками, заступник міського голови Олександр Ніколайчук, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук, директор Олевської гімназії Євгеній Рябой, представники відділу освіти.

Між собою змагалися 7 команд – «Полісся» (с.Варварівка), «ВК Жубровичі», «ВК Лопатичі», «ВК Олевськ», «Яструби» та «Синдикат» (Олевськ). У турнірі взяла участь і команда з Радомишля.

Третє місце і приз в сумі 1000 гривень виграла команда з Варварівки, 2 місце і 1500 гривень виборола команда з Лопатич.  Перемогу, а з нею перехідний Кубок Олександра Існюка і грошову винагороду в сумі 2 000 гривень здобула «ВК Олевськ».

Диплом «За волю до перемогу» і нагороду в сумі 1000 гривень отримала команда з Радомишля. Грошові призи в сумі 200 гривень отримав наймолодший гравець 14-річний учень гімназії Богдан Павлушенко та єдина жінка-учасниця турніру, граючий тренер Тетяна Шумейко.

Фінансове забезпечення заходу здійснила міська рада.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту