Конкурс відбувся – виконавця визначено

Переможцем конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з місць здійснення виїзної торгівлі в місті Олевську став фізична особа-підприємець А.М. Мельник (на фото). Рішення про визначення переможця конкурсу було прийнято на засіданні конкурсної комісії, яке відбулося 6 лютого ц.р. Це була єдина конкурсна пропозиція, що надійшла до міської ради після оголошення конкурсу, відповідно до рішення виконкому № 207 від 27.12.2017 р. Відповідне розпорядження про укладення договору на надання послуг з даним підприємцем підписано міським головою О.В. Омельчуком 7 лютого. Новий конкурс, згідно законодавства, буде проведено через 12 місяців з дня підписання договору. Про зміну виконавця послуг будуть повідомлені всі суб’єкти господарювання, які здійснюють виїзну торгівлю в Олевську.

Дану послугу підприємець планує надавати за 250 грн. в місяць з одного торговельного місця з продавців продовольчих товарів, та за 150 грн. в місяць з продавців непродовольчих товарів.

З 2012 року по даний час таку послугу надавав ФОП В. Бородавкін за 400 грн. в місяць з кожної торгової точки (у 2017-18 рр.). Визначення його особи як виконавця послуг було здійснено попереднім виконавчим комітетом у 2012 році без проведення конкурсу. Після численних скарг з приводу недобросовісного виконання ним зобов’язань по прибиранню території, ігнорування умов договору та зауважень міської ради, було вирішено провести вказаний конкурс, у якому брати участь могли усі бажаючі.

Також варто додати, що на сьогодні з усіма підприємцями, що здійснюють виїзну торгівлю (у першу чергу це стосується тих, хто торгує по вул. Привокзальній), укладено тимчасові договори сервітуту на однакових умовах за мінімальну оплату в 27 грн. за місяць з одного торгового місця. Така пільга діятиме до прийняття «Порядку організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Олевськ і оплати за її провадження», який зараз проходить процедуру погодження в Житомирському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України та Секторі Державної регуляторної служби України в Житомирській  області.   

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту