У Кам’янському дитячому садочку відзначили Свято Весни

Ти не перестаєш бути дитиною,
Поки у тебе є матір.
(С. Джейет)

           

Перше слово людини – мама. ЇЇ голос – наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, лагідні слова – все це прояви материнської любові.

            Про це добре знають і пам’ятають вихованці Кам’янського ЗДО № 9. Святкові ранки відбулися в групі «Краплинки» 6 березня та 7 березня в групі «Сонечко». На початку свят завідуюча Тетяна Миколаївна Головенко привітала всіх присутніх з Святом Весни та оголосила підсумки конкурсу малюнка «Я і моя сім’я», де мами разом з дітками зображували теплі та ніжні моменти свого щасливого сімейного життя, за що і отримали маленькі сюрпризи.

            В ясельно-молодшій групі свято носило назву «Всі фарби для мами», де дітки приміряли на себе ролі чарівних фарб, дівчатка перетворилися на милі ромашки, а хлопчики постали перед матусями вишуканими джентльменами.

            Святковий ранок в середньо-старшій групі був організований під мелодійною назвою «Як янголята матусь вибирали». На початку свята нас зустріли маленькі янголята, що сиділи на білій хмаринці та тихенько гомоніли про те, яка ж  найгарніша, наймиліша матуся вже чекає їх Землі.

            Свято було наповнене ніжними таночками, інсценівками та піснями, які пронизували своєю чутливістю кожного присутнього та наповнювали теплотою та добротою до своєї матері.

            Нікого не залишили байдужими слова мами, Аліни Валеріївни Дрогальчук до свого рідного синочка та ніжні звуки вальсу, в яких закружляли мами зі своїми любими синами. Чарівною та казковою мала вигляд композиція «На квітковій галявині», де матусі перетворилися на квіточки та танцювали грайливий танок із своїми дітками-метеликами.

            Маленькі артисти також завітали до Будинку культури, де всіх зачарували композицією «Мамине серце», зворушили душу та серце піснею «Мама-сонечко» та щирими словами привітали всіх жителів села Кам’янка.

            На святах панував радісний та піднесений настрій, нотки весняного тепла, любові до мами, почуття поваги і шанування до своєї родини – це і було головною метою свята, присвяченого найдорожчій і наймилішій людині у світі – коханій матусі, з якою Кам’янський ЗДО впорався на відмінно!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту