Олевські волейболісти вибороли Кубок Тараса Бульби-Боровця

10 березня відбувся волейбольний турнір з нагоди 110-ї річниці з дня народження видатного діяча українського повстанського руху часів Другої світової війни, засновника УПА «Поліська Січ» Тараса Бульби-Боровця.

Привітати волейболістів завітали депутат Житомирської обласної ради, заступник міського голови Олександр Ніколайчук, спонсор турніру Юрій Забела та депутат обласної ради Сергій Крамаренко. Вони побажали спортсменам успіху та достойної боротьби.

У турнірі брали участь 11 команд з Житомирської та Рівненської областей: «Полісся» (Коростенський район), «Колос» (смт. Лугини), «Каменяр» (с. Жубровичі), «Лопатичі», «Овруч-ДЮСШ», «Яструб» (м. Олевськ), «Синдикат» (м. Олевськ), «Олевськ», «Лісівник» (с. Карпилівка), «Надія» (смт. Рокитне), «Полісся» (с. Варварівка). Змагання проходили в спортивних залах Олевської ДЮСШ, Лопатицької ЗОШ та Олевської ЗОШ №3.

Після відкриття турніру для спортсменів виступили місцеві дитячі хореографічні колективи «Тіп-Топ» та «Сузір’я», вони презентували танцювальні номери «Україна» та «Не такой, как все».

В ході напруженої боротьби, до півфіналу увійшли лугинський «Колос», «Овруч-ДЮСШ», «Лопатичі» та «Олевськ». Третє місце в турнірі вибороли «Овруч-ДЮСШ». Змагаючись за перемогу команда «Олевськ» здобула перемогу над «Колос» (смт. Лугини) з рахунком 2:0 та отримала Кубок Тараса Бульби-Боровця і грошову винагороду. Грамоти та премії отримали й інші призери турніру, заохочувальний грошовий приз вручили команді «Лопатичі» за IV місце. Всі інші учасники турніру отримали волейбольні м’ячі, спортивні сувеніри та грамоти за активну участь.

Читайте також: В Олевську відзначили 110-ту річницю з дня народження Тараса Бульби-Боровця.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту