До уваги власників підприємств громадського харчування та торгівля!

Здоров’я населення залежить від багатьох чинників, в т.ч. від якості продуктів харчування, умов їх зберігання та реалізації. Недотримання правил технології приготування страв, особистої гігієни працівників, санітарного стану приміщень може призвести до харчових отруєнь та спалахів кишкових інфекцій серед споживачів. Як наслідок – втрата репутації закладу та юридична і матеріальна відповідальність власника за нанесену шкоду здоров’ю потерпілим.

З метою забезпечення високого рівня обслуговування населення Вашим підприємством, Олевський міжрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» пропонує Вам послуги з періодичного лабораторного контролю продуктів харчування, продовольчої сировини, питної води, поверхонь у приміщеннях за цінами, що не змінювались з 2006 р., згідно Постанови Кабінету Міністрів України №662 від 11.05.2006 р., а саме:

  1. Гігієнічні змиви робочих поверхонь – 11,97 грн. за 1 змив.
  2. Виявлення бактерій в харчових продуктах – 44,63 грн. за дослідження 1 показника.
  3. Гігієнічне навчання (санмінімум) персоналу – 31,86 грн. за 1 особу;
  • 8,93 грн. за 1 особу в разі групового навчання за кількості слухачів не менше 5.
  1. Обстеження працівників підприємства на:
  • носійство збудників кишкових інфекцій – 32,59 грн. за 1 особу;
  • носійство золотистого стафілококу – 27,17 грн. за 1 особу;
  • гельмінтів – 16,27 грн. за 1 особу.
  1. Дослідження питної води за:
  • мікробіологічними показниками:

а) централізоване водопостачання – 121,26 грн.;

б) з шахтної криниці – 82,90 грн.;

  • за хімічними показниками – 193,13 грн.;

 

Дослідження виконуються лабораторіями акредитованими в системі ISO/IEC 17025:2006, що підтверджено сертифікатом Національного Агентства з акредитації України від 14.06.2017 №2Н1432.

Результати досліджень будуть своєчасно доведені тільки Вам персонально. В разі виявлення відхилень результатів досліджень від нормативних показників, фахівцями Олевського міжрайонного відділу надаються рекомендації щодо їх усунення.

За довідками та консультаціями щодо здійснення лабораторного контролю звертайтесь до Олевського міжрайонного відділу Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: пров. Промисловий, 4а, тел.:04135 21630.

Наша співпраця – це захист іміджу Вашого закладу і профілактика епідемічних ускладнень серед населення!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту