Викладачі Олевської музичної школи взяли участь в олімпіаді «Голос країни»

Викладачі Олевської музичної школи взяли участь у Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос Країни», яка проходила з 21 по 28 квітня. Це найбільші відкриті всеукраїнські комплексні музичні змагання, які проводяться за підтримки Міністерства культури України, Національної спілки композиторів України, Національної академії мистецтв України, Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського, Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти та під патронатом видатного українського композитора, Героя України, народного артиста, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Євгена Станковича.

Скрипачка Тетяна Нестерук стала лауреатом І ступеню у категорії струнних смичкових інструментів (класична програма) та отримала диплом і золоту медаль. ЇЇ концертмейстер – Юлія Кравченко, разом вони виконали композиції Ігоря Фролова «П’єса у стилі блюз» та Астора П’яццоли «Plus ultra». Високий професіоналізм дозволив Юлії Миколаївні посісти 5 місце у загальному рейтингу концертмейстерів та отримати диплом за великий внесок у професійну музичну освіту.

 Дипломом за художню єдність спільного виконання  у категорії ансамблі народних інструментів (дуети, тріо, квартети) був нагороджений дует акордеоністів «Настрій». Вони виконали композицію С. Войтенка «Карнавал». Викладачі Олевської музичної школи Денис Ничипорчук та Анжела Талах, які входять до даного дуету, також отримали особисті дипломи за великий внесок у професійну музичну освіту.

Читайте також: Олевські музиканти – лауреати обласного фестивалю «Мелодія».

Вчителі, які прийняли участь в олімпіаді, дякують всім, хто допоміг взяти участь у музичних змаганнях, надавши фінансову або матеріальну допомогу, а саме: заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук, начальник відділу освіти Ірина Кльоц, приватні підприємці Володимир Коц, Олег Карпов та Ігор Черних.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту