Розпочати проведення тендерів на закупівлю твердого палива – міський голова

7 травня міський голова провів щотижневу апаратну нараду з керівникам відділів та установ. Заступник міського голови Осипчук Я.М. отримав доручення займатися підготовкою до опалювального сезону та розпочати проведення тендерів на закупівлю твердого палива.

 Начальнику управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Ніколайчуку В.П. доручено доопрацювати перелік проектів, які будуть фінансуватися за рахунок субвенції у 2018 році.

Контролювати виконання робіт із поточного ремонту доріг та проведення дорожньої розмітки доручено начальнику відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Верещаку В.К. Начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Торгонський О.І. отримав доручення переглянути вимоги пожежної безпеки та надати пропозиції з даного питання.

Головний лікар ЦПМД Орлицька Л.В. має надати інформацію по підписанню декларацій в розрізі по селам та комп’ютерному забезпеченню установи. Майстер із озеленення міста Минюк С.А. до кінця тижня повинен висадити на клумбах квіти.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту