26 підприємців отримали погодження на організацію виїзної торгівлі

На виконавчому комітеті міської ради, який відбувся 1 червня, було створено робочу групу з питань дотримання вимог законодавства у сфері торгівлі. Таке рішення прийнято з метою упорядкування виїзної торгівлі, покращення благоустрою і продовольчої безпеки, ліквідації осередків стихійної торгівлі на території міста Олевськ.

Голова комісії – Олександр Ніколайчук, заступник міського голови з питань економічного розвитку, інвестицій та земельних відносин. Заступник голови комісії – Олег Ковальчук, начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради. Секретар комісії – Олексій Торгонський, начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення міської ради. Члени комісії: Юрій Халімончук, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради, Микола Горпинич, інспектор праці Олевської міської ради, Микола Скумін (за згодою), в.о. начальника Олевського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, Олександр Макарчук (за згодою), дільничний офіцер поліції Олевського ВП Коростенського ВП ГУ НП в Житомирській області.

Найближчим часом робоча група має розробити графік рейдів-перевірок території міста Олевськ на предмет дотримання вимог законодавства у сфері торгівлі.

Раніше, 30 травня, на прохання приватних підприємців, які займаються виїзною торгівлею по вул. Привокзальна, було проведено зібрання, де спеціалісти міської ради проінформували присутніх про дію прийнятого Порядку організації виїзної торгівлі та виставкової діяльності у м. Олевськ і оплати за її провадження. Підприємці мали змогу заповнити заяви на отримання погодження на провадження своєї діяльності, згідно новоприйнятого документа.

Наразі 26 підприємців вже отримали погодження на організацію виїзної торгівлі. Нині це можуть зробити усі підприємці у місті Олевськ, які зареєстровані у Єдиному державному реєстрі, заповнивши заяву у Центрі надання адміністративних послуг міської ради (м. Олевськ, вул. Володимирська, 2).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту