В Олевську відзначили День медичного працівника

Традиційно у третю неділю червня Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя та здоров’я людини. Тож на передодні 14 червня, відбулися урочистості для працівників охорони здоров’я Олевщини у міському Будинку культури.

Відкрили урочисту подію інструментальний ансамбль «Фаворит».

Далі до привітального слова були запрошені Олена Вишневська, виконуюча обов’язки головного лікаря  комунального закладу ОЦПМСД та Олег Казюк, головний лікар КУ «Олевська центральна лікарня». Теж долучився до привітань та побажань в адресу медиків Отець Олег Свято-Іовського храму.

Вітальними словами, квітами, грамотами та подяками вітали  медичних працівників: заступник міського голови Олевської ОТГ Яків Осипчук, народний депутат України Володимир Арешонков, голова Районної державної адміністрації Дмитро Лазаренко, голова районної ради Віктор Троц, голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур, секретар Радовельскої сільради Валентина Жуковець та секретар Спілки воїнів АТО Володимир Венгеловський.

 «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, надання якісної медичної допомоги населенню, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника», – такими привітальними словами були нагороджені кращі працівники медичної галузі Олевської ОТГ

Також привітали своїх колег із професійним святом та нагородили почесними грамотами, працівники і керівники медичних закладів Олевської громади: Ніна Басюк головна медична сестра КЗ ОЦПМСД, Світлана Казюк голова профспілкової організації та Тамара Бочковська, головна медична сестра КУ ОЦЛ, яка зазначила: «Важко уявити наше життя без медицини, будь-яка людина незалежно від статі та віку прагне бути здоровою та прожити активне життя. І немає в світі більш відповідальної професії ніж лікар. Саме в цей день працівники сфери охорони здоров’я відчувають свою необхідність та значущість своєї професії. Так нині ми переживаємо нелегкі часи перетворень, які вимагають від усіх нас щоденної клопіткої праці при вирішенні масштабних завдань і при цьому медики продовжують виконувати високу місію, дбати про  найцінніше, що є у людини – її життя та здоров’я» .

Грамотами нагородили близько 100 медичних працівників. Не залишилися поза увагою й ті, хто мають почесні  звання ветеранів праці медичної сфери, які без перебільшення все своє життя віддали служінню медичної професії  і сьогодні демонструють молодому поколінню  приклад великого професіоналізму та відповідального ставлення до роботи.

Також старости сіл громади привітали найкращими побажаннями та нагородили грамотами кращих працівників сіл ОТГ.

Всім відомо, що професія лікаря – це покликання, вміння відчувати долю людини, намагатися зрозуміти її, вселити віру в себе. Це велика відповідальність. І чому саме лікар –  розповідають працівники Олевської ОТГ, які напередодні підготували відео-ролик

Також приємнимо вразив всіх присутніх ролик  #поговорімопроважливе, до зйомок якого з радістю долучилися жителі громади, представники різних організацій, щоб висловити БЕЗМЕЖНУ подяку тим, хто щодня охороняє наше здоров’я.

 

Протягом всієї урочистої події медичних працівників вітали з професійним святом, вокальними та інструментальними  номерами артисти Будинку культури  та викладачі музичної школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту