Програма святкування «Week-end в Олевську-2018»

 

  У Програмі:

  КОНКУРС КОСТЮМІВ  

      Більше 20 учасників у двох вікових групах демонструватимуть костюм з древлянськими мотивами та костюми до Свята Чорниці.

Конкурс відбудеться о 17.00 год. на майданчику перед РДА. За несприятливих погодних умов конкурс проходитиме у міському Будинку культури.

 

ФЕСТИВАЛЬ ВУЛИЧНОЇ МУЗИКИ

розпочнеться о 18.00 год.

на 7 мистецьких майданчиках

(Соборна площа,  бульвар Воїнів-афганців, парк ім. Гагаріна).

Заявки на участь у фестивалі підтвердили: народний аматорський колектив «TERRA» (м. Радомишль), ансамбль народних музик «Гук» та ансамбль «Візерунок» (смт. Попільня), дитячий духовий оркестр «Поліські зірочки» та  дует «Від суботи до суботи» (смт. Ємільчине), інді-гурт «Тільки світло» (м. Київ), тріо «Жовті мережки» (смт. Клесів) та Олександр Євтушок (смт. Червоне). У фестивалі братимуть участь і місцеві аматори, серед яких О. Борисовець, І. Васильчук, гурт «Модерн», танцювальний колектив «Радо» (с. Радовель).

 

КОНКУРС «ЧОРНИЧНА СМАКОТА»

Як і минулого року, господині з майже усіх сіл ОТГ частуватимуть всіх, хто прийде на Week-end стравами з чорниці на всіх мистецьких майданчиках.

А на вулиці Княгині Ольги відбудеться конкурс «Чорнична смакота». З 18.00 год. журі визначатиме переможців, а далі конкурсні страви можна буде купувати.

3 18.00-19.00 в центрі міста буде проходити виставка квітів. 

Плануються виставки декоративно-прикладного мистецтва та виставка фотографій, виставка та продаж картин (від дітей та дорослих). 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту