Новобудову в центрі міста підключили до газопостачання

Новобудову, яка знаходиться в центрі Олевська, нарешті підключили до газопостачання. Незавершене будівництво, яке десятиліттями псувало зовнішній вигляд центральної частини міста, добудували ще у  2016 році. Проте підключення води, водопровідних мереж та газопостачання затягнулося на роки.

У 2018 році жителі об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Центральна» не мали змоги в’їхати до своїх помешкань через відсутність газопостачання. Дана проблема виникла через ряд бюрократичних перепон та турбувала місцевих мешканців та владу цілих два роки.

Нещодавно до Олевської громади завітав народний депутат України Сергій Пашинський. Міський голова Олег Омельчук розповів народному обранцю про проблему підключення. Присутня на зустрічі голова ОСББ Тамара Кривой передала Сергію Володимировичу звернення жителів будинку.

«Станом на липень місяць 2018 року, публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз», незважаючи на наявність відповідної технічної документації та здійснення сплати визначених платежів, не здійснює газопостачання до наших квартир. Як наслідок, 60 сімей з малолітніми дітьми не мають можливості заселитися до квартир, які їм належать. Враховуючи наближення опалювального сезону та наростання невдоволення діяльністю та бездіяльністю окремих установ, звертаємося до Вас, як народного депутата України, з проханням посприяти у вирішенні питання підключення багатоквартирного будинку до мережі газопостачання»,  – йдеться у зверненні.

За інформацією місцевих мешканців, 2 серпня, вже через два дні після приїзду депутата, до будинку подали газ. Жителі новобудови задоволені такою оперативністю та вже планують продовжувати ремонтні роботи в квартирах.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту