20 дітей АТОвців поїдуть відпочивати на море

3 серпня відбулась зустріч голови Спілки воїнів-учасників АТО Андрія Іванова з військовослужбовцями Олевщини та їх сім’ями. Вже найближчим часом 20 дітей учасників бойових дій на Сході України віком 8-14 років відправляться до курортного містечка Генічеськ, яке знаходиться у Херсонській області на березі Азовського моря.

Фінансується перебування дітей за кошти Благодійного фонду Сергія Пашинського, керівником Олевського осередку якого є Андрій Іванов. Оплатити необхідно лише автобус для транспортування дітей. На чергову сесію міської ради буде винесено питання про фінансування транспортного засобу для того, щоб сім’ї АТОвців абсолютно безкоштовно мали змогу відправити своїх дітей. Для них організовується великий комфортабельний автобус та два водії, це забезпечить надійне перевезення дітлахів.

При визначенні списку тих, хто відправиться на море, надавалась перевага дітям, чиї батьки отримали поранення або загинули в зоні АТО, а також активним членам Спілки воїнів-учасників АТО. Більшість путівок отримали діти з сіл, зокрема поїдуть жителі села Замисловичі, села Хочине (Перга), села Корощине, села Лопатичі, села Кам’янка, села Кишин, села Стовпинка, села Зольня, села Радовель та міста Олевськ. Попередньо про поїздку були проінформовані всі села громади.

Андрій Іванов повідомив, що це перша поїздка, але, в разі сприятливої ситуації, не остання. Можливо, взимку діти зможуть поїхати на відпочинок в Карпати.

Голова Спілки воїнів-учасників АТО Андрій Іванов висловив надію, що дана поїздка стане ще одним імпульсом для об’єднання учасників бойових дій Олевщини та нагадав, що збір членів Спілки відбувається кожну першу п’ятницю місяця за адресою: вул. Свято-Миколаївська, 4, поверх 3.

Також на зустрічі учасник АТО Михайло Мрочко підняв питання лікування військовослужбовців у госпіталі. Олевський район «відстає» від інших районів Житомирщини, навіть не дивлячись на те, що лікування є безкоштовним. Більше того,  в разі необхідності, госпіталь може надати «лікарняний» для збереження робочого місця на час лікування. Михайло Михайлович наголосив, що у багатьох АТОвців є багато проблем зі здоров’ям, проте далеко не всі починають лікуватися.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту